Reader's yang selalu intai aku :P

tulisan berkilat

Isnin, 25 Mac 2013

sahabatkita akan bersahabat selamanya. aku tahu kau juga sayang pada aku sahabat. aku rindu padamu sahabat. walaupun kita jauh tapi dalam hatimu ada aku kan sahabat? hee sahabat..kadang-kadang kita terluka disebabkan gurauan kecil atau sikap aku atau kamu yang menyinggung perasaan tanpa disedari. namun..jauh disudut hati kita..tak ambil hati, malah masing2 baiki kelemahan diri sendiri.

kita masih lagi bersama dan menjalinkan ikatan persahabatan. sahabat..kalau aku ade banyak masalah..aku cari kau..kau juga cari aku..kite same-same cari jalan penyelesaian. masing-masing pupuk rasa kasih sayang pada setiap hari. insyallah, Allah jaga.

susah senang semua kita pernah hadapi bersama. aku juga tahu sikap buruk kau wahai sahabat. begitu pun sikap buruk aku. tapi tak mengapa aku terima sahabat aku ape adanya. berbagai cabaran dan dugaan yang mendatang. namun itu bukan penghalang persahabatan kita sehingga kini. 

terpisah kita ade hikmah dan pertemuan kita juga ade hikmah yang Allah selindungkan. semoga aku dapat bertemu semula sahabat aku walaupun sekali.  sahabat aku pon kate 'ikhlas' akan merapatkan pertalian yang terjalin walaupun jauh. aku cinta sahabat aku kerana Allah. mungkin time aku kawen nanti baru bertemu balik la kott hihi..untukmu sahabatku pena :)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan