Reader's yang selalu intai aku :P

tulisan berkilat

Selasa, 5 April 2011

miss art n music :))

26hb march 2011

 Tarikh keramat nie aku join “PERTANDINGAN TARIAN” dengan budak budak kolej  waktu sem4..lawan by group. So group aku KTG means Kundur And The Geng! So before pertandingan tu kteowg rajin gilee buat latihan. After class, tak pun sambung waktu malam. After dis macam macam kteowg dah buat show kat uniti nie. Hehe act, semua nie untuk collect markah xsigment art n music class miss jasmine. So far so good, Alhamdulillah Allah :)) best! Syok! Kite enjoy (gaya nora Danish) kuikuikui menyanyi dan menari mengikut tema kanak kanak. Nananananananananaa

*ramai sorak dan tgk show kami ek! Maluuuuu rasenye...hehe juri pule semua lecturer uols..hehehehe



Dalam group KTG nihh seramai 11 orang..antaranya ialah “kundur” (aku), “noor  hattika”, “cunna husna”, “hiruma ayunie”, “hafeeza othman”, “umie eikyn”, “cik atul”, “zicliyana beloved”, “ieda blurrgurlz”, “atien mayra”, dan “ieyna halim”

Huhuhu thanx kawan coz bkerjasama dengan aku. alhamdulilahh dengan berkat dan usaha kteowg..so group kteowg dapat ke-7 place. Hee masyallah,alhamdulilla :)) terpilih daripada 23 peserta dalam pertandingan tersebut..dapat hamper share share le..kebetulan dapat air kundur..deme pown bagi lerr pada “cik kundur” nie..hehehe hepy saloo! Xoxo!  

5 april 2011
Hai u olss~ suara aku dah makin hilang nie. Semua tu gara gara aku termakan cili pedas..fabulosssaa tengs cili i lup u..u memang power! :'d free free jew mengalir airmata. Suara ala ala dato siti dah hilang daa. Maaf kepada semua peminat hikhikhik today masok class miss art n music so aku banyak terlepas part part nyanyian. Miss dah ajak nyanyi infront of class but suara ala ala dato ct dah hilang hohoho ;-d sedap gak suara miss aku nie. miss nyanyi dalam pelbagai version korea, tamil, cine n soon.

* kalau miss masuk pertandingan af /mentor keww ape keww..aku vote miss punye le...suare meletop abbess lettew..tambah2 ag lagu rindu serindu2nya by spoon tapi dalam versi tamil..(kalu korang sumer dengar mesti meremang bulu roma) kekeke ^__^

Miss aku yang sorang nihhh kaki karoke...huhuhu aku pown suker gakk bub2 karoke nihh..tadi rugi laa tak dapat duet dengan miss jasmine nie..dea ajakk tadii..tapii suare tade..im sorry laa..kawan2 aku semua  nyanyi duet pown best2..hehe azreel pasangannye ika yaya lagu “baldu biru”..kak aten ngan fizi plak lagu “sandarkan pada kenangan”. Shoo shewett Then..miss terus ann juge naa rekod..dea suh kteowg sekelas nyanyi lagu paling top time pertandingan tarian tuu..hehehe tiap kumpulan masing2 ke depan present yang terbaik :))..last2 kteowg sumer nyanyi ann lagu “memori tercipta” untuk miss. Die terharu lol!..huhuhu ase sedihh plakk..sem depan daa taa dapat claz ngan miss jazmine..so kteowg tangkap gambar dengan miss ^___^

* hehehe macam2 gaye n ragam time dorang kat depan..suare pown sedap. Aku arap  miss aku akn ingat kenangan kteowg  together gether ngan budak claz GD sem4 aww..best!! Taaa dapat lupe punyerr laa..  

2 ulasan:

  1. wwwaaaaaaaaaaa ...so sweeettt ... rindunyer at gD ...

    BalasPadam
  2. hehehe GD pOwn rindu kamO jugak! :)

    BalasPadam