Reader's yang selalu intai aku :P

tulisan berkilat

Selasa, 19 April 2011

study week

Selasa, 19 April 2011 jam 12.07 tengahari
Sabtu lepas lagi sayer balik manjung bub cuti study week..tapi jgn rase pelik plak bub sayer tak bawe balik buku ape ape pun ..punyer la bagusss tak study ape ape pown..macam terror jew nak struggle 5 paper exam final pada 29hb April 2011 nanty ekk..kekeke berani mati laahhh buat camtuu..bukan ape..tade mood nak study sorang..kalu ade geng baru syOkkk nak study molek molek..hehehe kalu ade geng sayer dak are-da, dak poja, dak ima, dak ikin, dak kyra baru best~ datang feel nak study..hehe waited 4 me yeah korang! :D


bosan study sorang sorang..kadang kadang terpejam mate..nak bace buku bukan hobby sayer..tapi nak buat camne sebagai seorang student college kne la banyak membaca supaye dapat struggle dgn jayenye!! tapi sayer study pown biler tibe exam jew..tak laa rajin sangat~ hahaha  


kalau korang nak taw..style sayer study adalah secare baring~ ta buleyhh laa duduk berejam rejam kat meja tulis tuu..kebas punggung haa..hahaha then ag satu..kalu sayerr nak study sayerr suker buat nota nota kecil cam peta minda yg berwarna warni..haa baru laa senang menghafal, minat membace..hehe kawan kawan try le wat note comey comey then study :)

* anyway korang doakan i yeah utk final exam yg akan mendatang! harap dapat jawab dengan baik! InsyAllah :D

2 ulasan:

  1. hehe balik kolej baru study hahaha :D
    kak anis study kew ? lalala~

    BalasPadam